Meistä

Keitä me olemme?

Meillä toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme toimiva ja sujuva taloushallinto. Tarjoammekin asiakkaillemme aina parhaat ratkaisut ja oman kirjanpitäjän. Hyvä tilitoimisto on yrittäjälle monipuolinen ja luotettava kumppani joka tukee ja auttaa yrityksen muuttuvissa tilanteissa. Meiltä saat aina oman kirjanpitäjän jonka kanssa suunnitella tulevaa. 

Meillä yrityksesi taloushallinto hoituu suurelta osin sähköisesti. Näin voimmekin toimia tehokkaammin yrittäjän ja yrityksen liiketoiminnan tukena ja tuottaa tietoa sen kehittämiseen. Lue alta lisää meistä.

Asiantunteva tiimi

Tiimimme on palvellut asiakkaitaan menestyksekkäästi yli 40 vuotta. Meiltä löydät laajat palvelut jotka skaalautuvat sekä pienille että keskisuurille yrityksille. Kirjanpidosta aina vaativiin talousjohtajan tehtäviin, kaikki saman katon alta. Teemme sen minkä lupaamme, palvelumme on aina henkilökohtaista ja tuottavat lisäarvoa yrityksellesi.

Taloushallintoa Helsingissä

CD-Yhtiön Oy:n tarinan takana ovat aina olleet perhe ja työntekijämme. Meillä vallitsee rauhallinen ja rento ilmapiiri. Autamme ja vahvistamme toistemme osaamista erilaisissa tilanteissa. Löydät meidät Helsingistä, Herttoniemestä Opus 2 toimistorakennuksesta.

Arvomme:

Toimimme aina ystävällisesti

Autamme toisiamme

Kaikki palvelumme tuottavat lisäarvoa asiakkaalle

Teemme minkä lupaamme

Palvelumme on aina henkilökohtaista

Historiaa: