Maailmalla tapahtuu

Kuluvan vuoden aikana maailmalla on tapahtunut paljon. Keväästä lähtien mm. korona on kylvänyt maailman markkinoille suurta epävarmuutta ja muutoksia.
Tämä näkyy jo suomessakin ja tulee väistämättä näkymään lähitulevaisuudessakin. Tästä tietysti seuraa moninaisia uusia haasteita ja toki myös mahdollisuuksia.

Yleisesti ottaen ennakoiminen on paras lähtökohta tulevien haasteiden taklaamiseen ja mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Nyt onkin korostetun tärkeää etsiä keinoja, joilla pystyisimme hieman raottamaan tulevaisuuden verhoa ja tunnistamaan näitä haasteita ja mahdollisuuksia etukäteen.

CD-Yhtiöissä olemme tehneet kovasti töitä tilanteiden ennakoimisen eteen. Nyt ensimmäisessä vaiheessa olemme keskittyneet haasteiden taklaamiseen. Keväästä lähtien olemme etsineet ja tutkineet eri työkaluja, joilla tunnistaa talouden tulevia haasteita. Olemmekin jo tunnistaneet uusia työkaluja, joita nyt jalostamme eri tarpeisiin ja tilanteisiin sopiviksi. Pyrimme luomaan työkaluista myös kustannuksiltaan mahdollisimman joustavat, jotta ne olisivat kaikkien halukkaiden saatavilla.

Olettehan yhteydessä, niin katsotaan yhdessä teille sopiva tapa ennustaa tulevaa!

Sami, CD-Yhtiöt Oy

Leave a comment

Pyydä tarjous palveluistamme

Kiitos viestistäsi, otamme sinuun yhteyttä pikimmiten !

Jokin meni pieleen, ole ystävällinen ja yritä uudelleen, kiitos !