Lahjahankinnat ja etäpikkujoulut

Lahjahankinnat ja etäpikkujoulut

Joulu lähestyy ja monet yritykset hankkivat lahjan omalle henkilökunnalle kiitokseksi kuluneesta vuodesta.
Näin meilläkin tehdään ja on muutama asia joka kannattaa ottaa huomioon lahjaa hankkiessa.

Työnantaja voi järjestää pikkujoulut ja muuta virkistystoimintaa verovapaasti myös virtuaalisesti. Työnantaja voi tarjota etäosallistujille verovapaasti ohjelman, ruuat ja juomat.
Lahjahankinnoissa verovapaiden lahjojen yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa vuodessa. Lue lisää alla olevasta linkistä tai kysy meiltä tarkemmin!

Palkaksi katsottava joululahja
Rahana tai siihen verrattavana suorituksena työnantajalta saatu lahja katsotaan veronalaiseksi palkkatuloksi. Lahjakorttia, samoin kuin sellaista lahjaa, esim. osaketta, joka on helposti rahaksi muutettavissa, pidetään aina veronalaisena tulona.

Lahja
Verovapaiden lahjojen yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa vuodessa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu, palvelu tai yksilöity lahjakortti. Yksilöyty lahjakortti tarkoittaa tietyn palvelun tai esineen ostamista tietystä paikasta. Työntekijä voi myös valita lahjan työnantajan määrittelemistä vaihtoehdoista. Rahana tai rahaan verrattavana suorituksena annetut lahjat ovat aina työntekijän palkkaa.

lähde Verohallinto

Joten toivottavasti tämä selvensi ja auttaa yrityksen hankinnoissa joulun alla.
Lue lisää verottajan sivuilta

Yhteistyö terveisin, CDY

Leave a comment

Pyydä tarjous palveluistamme

Kiitos viestistäsi, otamme sinuun yhteyttä pikimmiten !

Jokin meni pieleen, ole ystävällinen ja yritä uudelleen, kiitos !