tietoa-meistä

CD-Yhtiöt Oy, TALOUSHALLINTO

Keitä me olemme ?

Olemme yrittäjää ymmärtävä taloushallinnon asiantuntija ja auktorisoitu tilitoimisto Helsingissä. CD-Yhtiöt Oy on perustettu 40-vuotta sitten ja meillä on vuosikymmenten kokemus taloushallinnosta.

Hoidamme lakisääteiset kirjanpitovelvoitteet tehokkaasti ja tarkasti, mutta voit saada meistä myös paljon isommankin hyödyn. Haluamme että yrityksesi voi hyvin ja pääset toteuttamaan omaa osaamistasi ja pääset tavoitteisiisi. Olemme mestareita lukujen ja numeroiden tulkinnassa. Kerromme sinulle mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Meillä yrityksesi taloushallinto hoituu suurelta osin sähköisesti. Näin voimmekin toimia tehokkaammin yrittäjän ja yrityksen liiketoiminnan tukena ja tuottaa tietoa sen kehittämiseen.

Välitämme asiakkaistamme ja olemme aina halunneet luoda kestävän ja pitkän yhteistyön. Tämän tuloksena useat asiakkaamme ovatkin olleet mukanamme jo yli 30 vuotta. Saat aina oman kirjanpitäjän jonka kanssa tehdä yhteistyötä. Lisäksi meillä on myös aina varahenkilö johon myös tukeutua.

CD-Yhtiön Oy:n tarinan takana ovat aina olleet perhe ja työntekijämme. Meillä vallitsee rauhallinen ja rento ilmapiiri. Autamme ja vahvistamme toistemme osaamista erilaisissa tilanteissa.

Löydät meidät Helsingistä, Herttoniemestä Opus 2 toimistorakennuksesta. Täällä yritystäsi palvelee 14 taloushallinnon ammattilaista.

Ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä reitti menestykseen!

HISTORIAA

Kuvia vuosien varrelta

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous !

 

Kiitos viestistäsi ! Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Pahus! Jotain meni pieleen :( Yritä uudelleen tai ota yhteyttä sähköpostilla.