TIETOA MEISTÄ

CD-yhtiöt Oy tilitoimisto helsingissä

Teemme aina sen minkä lupaamme. Perheyrityksemme on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1980

Keitä me olemme?

Olemme yrittäjää ymmärtävä taloushallinnon asiantuntija ja auktorisoitu tilitoimisto Helsingissä. CD-Yhtiöt Oy on perustettu  40-vuotta sitten ja meillä on vuosikymmenten kokemus taloushallinnosta.

Hoidamme tietenkin lakisääteiset kirjanpitovelvoitteet tehokkaasti ja tarkasti mutta voit saada meistä paljon isommankin hyödyn ja pitkäaikaisen kumppanin. Haluamme että yrityksesi voi hyvin ja pääset toteuttamaan omaa osaamistasi ja pääset tavoitteisiisi. Olemme mestareita lukujen ja numeroiden tulkinnassa. Kerromme sinulle mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Meillä yrityksesi taloushallinto hoituu suurelta osin sähköisesti. Näin voimmekin olla tehokkaammin yrittäjän ja yrityksen liiketoiminnan tukena ja tuottaa tietoa sen kehittämiseen.

Välitämme asiakkaistamme ja olemme aina halunneet luoda kestävän ja pitkän yhteistyön. Tämän tuloksena useat asiakkaamme ovatkin olleet mukanamme jo yli 30 vuotta. Yrittäjä, saat aina oman kirjanpitäjän jonka kanssa tehdä yhteistyötä. Silti meillä on myös aina varahenkilö johon myös tukeutua.

CD-Yhtiön Oy:n tarinan takana ovat aina olleet perhe ja työntekijämmme, joiden avulla olemme päässeet näin pitkälle. Tällä hetkellä työyhteisössämme on erilaisia asiantuntijoita. Meillä vallitsee rauhallinen ja rento ilmapiiri. Autamme ja vahvistamme toistemme osaamista erilaisissa tilanteissa.

Löydät meidät Helsingistä, Herttoniemestä Opus 2 toimistorakennuksesta. Täällä yritystäsi palvelee 14 taloushallinnon ammattilaista.

Ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä reitti menestykseen!

HISTORIA CD-Yhtiöiden tarina alkoi jo 80-luvulla, kun Eija ja Jari Olli perustivat tilitoimiston. Alkuun Eijalle tehtiin työpiste asunnon vaatehuoneeseen ja hommat alkoivat. Niihin aikoihin Jari Ollin työaika kului vielä pääosin Suomen suurimman elektroniikkavalmistajan palveluksessa talouspäällikkönä ja sittemmin koko konsernin sisäisessä tarkastuksessa. Tilitoimistomme kasvoi myöhemmin 80-luvulla, mutta Jari työskenteli vielä päätoimisesti kansainvälisessä kulutustavarayhtiössä talousjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Eija hoiti yhtiön päivittäisen toiminnan rutiinit, tilat laajenivat muutamaan työhuoneeseen ja myös ensimmäinen työntekijä palkattiin.
Tilitoimistomme edelleen laajentuessa vuonna 1989 päätti Jari luopua muista tehtävistä ja keskittyä CD-Yhtiöiden pyörittämiseen. Samalla työaikaa pystyi säädellä helpommin ja matkustelua oli vähemmän. Näin jäi myös enemmän aikaa perheelle ja pojille, jotka olivat tuolloin alle 10-vuotiaita.
90-luvun alussa toiminta kasvoi , eikä kotitoimisto enää riittänyt, vaan tarvittiin lisätilaa. CD-Yhtiöt muutti Itä-Helsingissä Ramsinniemen kongressikeskukseen, jossa työskenneltiin viiden henkilön voimin monta vuotta.
2000-luvulla CD-Yhtiöt Oy siirtyi Helsingin Itäkeskukseen, jossa viihdyimme vuoteen 2015 asti. Tuona aikana CDY:ssä työskenteli kokonaisuudessaan yhteensä 9 henkilöä.

Vuonna 2015 yrityksemme laajetessa tarvitsimme taas lisää tilaa. Nykyisin löydätkin meidät Helsingistä, Herttoniemestä Opus 2 toimistorakennuksesta. Täällä yritystäsi palvelee 14 taloushallinnon ammattilaista. Veljekset Sami ja Tomi ovat olleet perheyrityksessä mukana melkein alusta asti. Nykyisin Sami on toimitusjohtajana ja Tomi hoitaa markkinointia.  Palveluvalikoima ja asiakaskunta ovat laajentunut vuosi vuodelta.

Yhteydenotot

Sami Olli

Sami Olli

Toimitusjohtaja

[email protected] +358 50 5995341
Harri Näivö

Harri Näivö

Talousjohtaja

[email protected] +358 40 9030 270